Blackboard Help

Bewaar je bestanden van BbOld

print
English version

Hier vindt je de werkinstructies om jouw bestanden veilig te stellen vanuit de oude Blackboard omgeving (bbold), welke per 1 augustus 2017 opgeheven word.

Studenten die nog een vak van het afgelopen jaar moeten herkansen, zullen in de meeste gevallen de benodigde content in de courses van bbold.avans.nl kunnen vinden, tenzij de docent hierover iets anders heeft afgesproken.

Sinds dit schooljaar 16/17 is er een schoon Blackboard opgeleverd. Courses van voor dit schooljaar tref je aan in de oude omgeving. Deze kan je benaderen via het tabblad bbold, of direct ga direct naar https://bbold.avans.nl, je kan inloggen met je Avans account.

Voor additionele vragen kun je contact opnemen met de Elco van jouw academie. Klik hier voor het Elco-overzicht.

%d bloggers like this: