Blackboard Help

Opheffen deling Portfolio /Toegang Portfolio ontzeggen.

print

Ga naar je Portfolio via het Global Navigation Menu


Klik op [Tools]
Klik op [Portfolios]
Je komt nu in het overzicht van jouw Portfolio’s
Er zijn twee verschillende weergaven, de tabelweergave en de kaartweergave
Hieronder eerst de tabelweergave

Klik op de chevron, achter de naam van het Portfolio


Hieronder hetzelfde maar dan in de “Kaartweergave”.

Klik op [More]



Klik op [Share]

Klik op de prullenbak achter de naam van de gebruiker en klik op [OK].
Nu is het Portfolio niet meer met deze gebruiker gedeeld.

Tags:

Leave a Reply

%d bloggers like this: