Blackboard Help

Een Course/Community uit mijn lijst verwijderen

print

Kan ik zelf een Course/Community uit mijn lijst verwijderen?

Via de tool CourseList (unenroll) (in de module ‘Handige Blackboard- en Onderwijs links’) kun je de zichtbaarheid van je Course/Community lijst aanpassen.

Let op, lees de instructie die je daar vindt aandachtig door omdat je bepaalde acties niet zelf ongedaan kunt maken.

Je treft deze optie aan in de module “Handige Blackboard- en Onderwijs links“. Onder de noemer “CourseList (unenroll)“. (Zie afbeelding hieronder)
Handige Blackboard- en Onderwijs links


Heb je deze module niet in beeld, klik dan links boven in het scherm op de knop “Add Module“.

Vervolgens komt er een keuzelijst waar je de bewuste module kunt zoeken.
(Geef als zoekwoord bijvoorbeeld ‘handige’ in.)
Kies [Go]
Klik daarna op [Add] en op [OK]

Nu is de module is toegevoegd.


Hoe ga je vervolgens te werk?

Klik zoals gezegd in de module “Handige Blackboard- en Onderwijs links” op de link [CourseList Unenroll].
Nu komt onderstaande scherm in beeld.


Klik op [Klik hier voor de lijst].
Waarna jij als student het volgende scherm in beeld krijgt:

Selecteer hier door het vakje voor de bewuste Course aan te vinken de Courses, welke je voortaan niet meer in jouw overzicht wilt zien.
Typ nu in het lege veld het woord “Akkoord“, druk nu op [Submit]

Hierna worden de geselecteerde Courses niet meer in jouw lijst getoond.

Voor docenten geldt een ietwat afwijkende procedure, maar deze wordt in hun versie van dit laatste scherm duidelijk toegelicht.

uitschrijven

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

%d bloggers like this: