Een Assignment klaarzetten (NL-ENG)

Met een assignment kunnen opdrachten op een makkelijke manier verzameld worden. Assignments worden aangemaakt in het content area van een course of organization. De opdrachten kunnen na inlevering individueel of in bulk gedownload worden ter beoordeling. Via het grade center kunnen de resultaten en eventueel commentaar aan de student bekend gemaakt worden.

• Open de course waaraan de assignment moet worden toegevoegd.
  • Let er op dat de Edit Mode op [ON] staat
  • Klik in de linkerkolom van de course (dus niet op[COURSE MANAGEMENT]) op de knop “Documenten” of een andere knop waarachter je “Inhoud” kunt toevoegen.

Indien “Documenten” niet zichtbaar is, dan is deze nog leeg of staat de Edit Mode op [OFF].
  • Beweeg nu over de knop [Assesments] en klik op [Assignment]
  • Vul in het veld [Name and Color] de naam van de assignment in en geef eventueel een nadere toelichting in het veld [Instructions].

Klik op de knop [Browse My Computer] en kies het juiste bestand om toe te voegen.

Kies hier voor een datum en tijdstip die geld als indicatie voor te laat ingeleverd. De student krijgt deze melding, maar de assignment wordt wel nog geaccepteerd door Blackboard.

Geef in het veld [Points Possible] de te verdienen hoeveelheid punten aan.

1. Submission Details
    Hier kun je een keuze maken of het Assignment is voor “single user” voor een “Group Submission” of dat het een “Portfolio Submission” moet zijn, ook kun je bepalen hoeveel pogingen iemand krijgt, en wat voor waardering er gegeven kan worden.

• Grading Options
    Twee mogelijkheden hier: “Enable Anonymous Grading” (Studentnamen zijn verborgen tijdens het beoordelen.) en “Enable Delegated Grading” (Hiermee kun je de verantwoording voor het geven van cijfers delegeren naar een andere beoordelaar.)

• Display of Grades

Bij “Display grade as” kun je kiezen voor:

• score
  • Text
  • Percentage
  • Letter
  • Complete/Incomplete
  • Vink vervolgens het vakje [Make the Assignment Available] aan. Selecteer een van de mogelijkheden bij het aantal attempts en kies eventueel de exacte periode van availability voor zowel datum als tijdstip.
  • Klik nu op [Submit]

Tags: ,