Uitleg Helpsite

Wil je meer informatie lezen over een bepaald onderwerp, klik dan op de grote rode titel. Bovenaan een item, of op de Lees hier verder… tekst onderaan het item.

Docentitem / Instructoritem

Zodra je de afbeelding zoals hier links in beeld ziet, betreft het een supportitem / supportsingle welke uitsluitend voor mensen met een Instructor-rol bestemd is. (Instructors zijn de eigenaar van een Course/Projectkantoor)

studentitem

Zodra je de afbeelding zoals hier links in beeld ziet, betreft het een supportitem / supportsingle welke specifiek voor mensen met de student-rol bestemd is.

elcoitem

Zodra je de afbeelding zoals hier links in beeld ziet, betreft het een supportitem / supportsingle welke uitsluitend voor mensen met een eLCO-rol bestemd is.
(De eLCO is het Blackboard aanspreekpunt per academie) eLCO-overzicht

Engelstalige Supportsingles

Engelstalige Items herken je aan de Blauwe titelbalk

met daarin de Engelse vlag.

Afbeeldingen

In veel gevallen zijn de schermafdrukken aanklikbaar, zodat je een grotere versie van de afbeelding in beeld krijgt. Zie het voorbeeld hieronder

(Klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

Zoek / Search

Bij “Zoek” rechtsboven in deze Blackboard Help-site, kun je supportitems zoeken op trefwoord.

Tip! Hanteer hier zo uniek mogelijke trefwoorden, zodoende krijg je een beter resultaat.

In de gele vlakken zoals hierboven, staan vaak opmerkingen/tips.

In rode vlakken staan belangrijke opmerkingen.

Geeft aan dat er een filmpje ter illustratie is bijgesloten

Mocht je je waardering willen uitspreken voor een support-item, dan kun je dit dioen via de rating.

Wil je toch liever de instructie op papier hebben?
Dan kan dat ook, druk op de print knop en genereer een papieren versie.

Looking for the English version of this text? Click here…

Deze website is tot stand gekomen, door een gezamenlijke inspanning van de NLBbUG (Nederlandstalige Blackboard User Group) ©

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Zonder de inspanning van collega’s in den lande zou de informatie welke wij hier aanbieden veel beperkter zijn.
Iedere deelnemer aan dit Support-traject is vrij om de gemaakte support-items binnen de eigen organisatie te gebruiken.

De Avans variant om de support-items te presenteren, is destijds begonnen als “Support-jukebox”. In eerste instantie is deze website bedoelt ter ondersteuning in het gebruik van Blackboard.

bb.avans.nl

(De naam Support-Jukebox was het geesteskind van een Avans medewerker, en gebaseerd op een muziek-jukebox.
Je gooit er een muntje in en er komt muziek uit, Supportjukebox: je gooit er een zoekwoord in en er komt een Support-single uit.
)

Geestelijk vader van de naam Supportjukebox: Bert Frissen – Xplora / LiC

Deze support-jukebox is bedoelt ter ondersteuning in het gebruik van Blackboard.
bb.avans.nl

Tags: