Retention Center

Het Retention Center biedt een eenvoudige manier om te ontdekken welke studenten in de cursus in “gevaar” zijn.

Op basis van vooraf geconfigureerde regels en regels die je zelf maakt, kun je studenten hun betrokkenheid en participatie snel visueel weergegeven, ook kun je ze waarschuwen voor mogelijke risico’s.

In het Retention Center, kun je communiceren met studenten met problemen en hen helpen bijtijds actie te ondernemen om op tijd hun resultaten te verbeteren.

Klik op het menu rechtsboven in het scherm.

Klik op het Retention Center pictogram.
(Het pictogram met op en neerwaartse pijlen)

Vervolgens komt onderstaande scherm in beeld.

Je ziet hier hoeveel studenten nog niet op de course hebben ingelogd (terwijl ze wel enrolled zijn) Ook hoeveel dagen terug er voor het laatst iemand in de Course actief was.

Klik nu op [See Details / Details weergeven]
Je beland nu in het “Retention Center” binnen de Course.

Hier kun je zien hoe de studenten er voor staan.

Klik je een gebruikersnaam aan, dan kom je in het scherm van waar uit je direct naar de gebruiker toe kun communiceren.
Je kunt de “Monitor” knop aanklikken om de vooruitgang van een gebruiker te volgen, de knop “Notify” kun je gebruiken om naar de student toe te communiceren.
Zie hieronder.

Waarna de student een mailbericht ontvangt, met de feedback van de docent.
Meer weten over het Retention Center? Bekijk dan het filmpje hieronder….

avansitem bb91sp11

Tags: , , ,