Inline Grading

Via Inline Grading, kun je een ingeleverde opdracht beoordelen, terwijl je deze ook daadwerkelijk in beeld hebt. Je krijgt 2 kolommen in beeld, waarbij in de linkerkolom het document verschijnt en in de rechterkolom je een cijfer/feedback kunt geven.

Navigeer binnen jouw Course onder het control panel naar:
[Grade Center]
[Needs Grading]

Klik op de gebruikersnaam van de persoon welke je wilt gaan beoordelen.
Nu komt er een nieuw scherm in beeld met 2 kolommen, waarbij in de linkerkolom het document verschijnt en in de rechterkolom is ruimte om een cijfer/feedback te geven.

Onder ‘SUBMISSION’ zie je wat de student heeft ingeleverd, daaronder zie je zowel de tekst als eventueel meegeleverde bijlagen, welke je hier ook direct kunt downloaden, via de knop met de neerwaartse pijl.

Je kunt vervolgens jouw Feedback geven via deze functie In de tekst klik je op de plek waar je de opmerking wil toevoegen, de knop komt dan automatisch in beeld. Je kunt ook een stuk tekst highlighten en vervolgens feedback toevoegen waarna je op [Submit] klikt.

Je opent nu een sessie voor het graden deze is één uur geldig, sla binnen dit uur je commentaren op, doe je dit niet dan loop je het risico dat je de input verliest. Onderstaande waarschuwing krijg je wanneer je sessie bijna verloopt.Inlinegradingexpire

Bij het uploaden van een feedback-document, dient de bestandsnaam hiervan géén spaties te bevatten. (Dit zal namelijk een foutmelding veroorzaken) Klik hier voor meer informatie.

Nu zijn zowel cijfer als feedback ingevoerd.

Via deze link vind je een korte video over het gebruik van Inline Grading.

Tags: , ,